Συνταγή για καρυδόπιτα MZ-201
Εφαρμογή στα κέικ κωδ. ΜΖ-201 (συσκευασίας 15 κιλών)
- 1000γρ μίγμα Αλα.ντιν
- 400ml νερό
- 400ml λάδι (ηλιέλαιο ή αραβοσιτέλαιο)
- 20γρ κανέλα
- 10γρ γαρύφαλλο τριμμένο
- 15γρ κακάο
- 200-250γρ καρύδια χονδροκομμένα
- Προσθέστε στο μπολ του μίξερ όλα τα υλικά εκτός από τα καρύδια
- Χτυπάτε στην μεγάλη ταχύτητα για 2-3 λεπτά, στο τέλος προσθέστε τα καρύδια
- Αδειάζετε το μίγμα σε βουτυρωμένο ταψάκι 35 x 45εκ.η 28x42εκ.
- Ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο 170-180 C για 50-55 λεπτά.
- Όταν κρυώσει καλά το κόβετε και ρίχνετε ζεστό το σιρόπι.