banner

Συνταγή για καρυδόπιτα MZ-201


Εφαρμογή στα κέικ κωδ. ΜΖ-201 (συσκευασίας 15 κιλών)

  • 1000γρ μίγμα Αλα.ντιν
  • 400ml νερό
  • 400ml λάδι (ηλιέλαιο ή αραβοσιτέλαιο)
  • 20γρ κανέλα
  • 10γρ γαρύφαλλο τριμμένο
  • 15γρ κακάο
  • 200-250γρ καρύδια χονδροκομμένα

- Προσθέστε στο μπολ του μίξερ όλα τα υλικά εκτός από τα καρύδια

- Χτυπάτε στην μεγάλη ταχύτητα για 2-3 λεπτά, στο τέλος προσθέστε  τα καρύδια

- Αδειάζετε το μίγμα σε βουτυρωμένο ταψάκι 35 x 45εκ.η 28x42εκ.

- Ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο 170-180 C για 50-55 λεπτά.

- Όταν κρυώσει καλά το κόβετε και ρίχνετε ζεστό το σιρόπι.